Mine Kreative Projekter

Mit kontor

For et par år siden, kastede jeg mig over at skulle male mit kontor og det var et sjovt projekt.

Julen 2018 

Der er ikke noget mere julet end en pejs, så jeg kastede mig ud i at lave en pejs. Vi havde fået et nyt tv, så det betød jo et stk. kæmpe papkasse og den skulle ikke gå til spilde. Så julen 2018 havde vi en pejs.

Inktober 2018

Var opsat på at skulle lave en omgang Inktober, men det blev ikke til så meget. Havde lidt svært ved at komme igang.

 

HF billedekunst

På Rosborg (hvor jeg tog min HF) havde jeg billedekunst begge år.  1. år på Cog 2. år på B hvor jeg bestod min eksamen med 02 (er virkelig dårlig til eksamener, lider af ekstrem eksamens-angst).

 

Strik

Bamse strik

Har kastes mig over at lave div bamser. Den første tanke var at jeg ville lave en bamse der skulle være magen til den kat jeg havde da vi var bosat i Vejle, Misse. Dog ville jeg lige lave et par tests først, og må da indrømme at de ikke er de kønneste katte der er kommet ud af det. De har dog alle personlighed og charme. Efterhånden er der kommet andre dyr til, kaniner, ugler og egern.

Covid-19 Strik (Arne & Carlos)

Arne og  Carlos fra Norge, blev sat i karantæne i starten af corona pandemien og besluttede sig for at i de 14 dage de ikke måtte bevæge sig ud af døren at lave en “blok” for hver dag. De oprettede en side på Facebook (quarantine knitting) hvor medlemmerne lage billeder op af deres “blokker” og begyndte selv at designe.

Her er alle de “blokker” jeg har fået lavet, det er blevet til et kæmpe tæppe – og jeg er endnu ikke helt færdig med det +  har da også designet 2 blokke selv

Tegninger

Papir klip

Diverse