Hvem er jeg

Hvis du har luret lidt på bloggen, har du nok en lille ide om hvem der gemmer sig bag, men der er selvfølgelige stadig en masse du ikke ved.

Selfi
Selfi af mig

Navn : Klara Grøndal Justesen

Jeg er 34 år (19 maj 86) og bosat sammen med min mand Jørn, som jeg har været gift med siden 2011.

I min fritid nyder at udfolde mig kreativt. Jeg tegner, maler og skitsere, har gang i forskellige små projekter, har blandt andet lavet et cosplay (kostume og skuespil), hvor jeg har syet og strikket store dele af kostumet. Der udover er jeg er med i en strikkeklub der mødes på biblioteket hver onsdag og hygger.

Når jeg ikke burger mine kreative evner, nyder jeg at ro en tur i kajak op langs åen, sammen med de andre medlemmer at Kolding kajakklub.

Jeg har en stor forkærlighed for dyr og synes det er vigtigt at nogen taler deres sag på en ordentlig og konstruktiv made. Jeg har en holdning til dyrevelfærd og hvilken dyr lovgivningen bør omhandle.

Et billede siger mere end 1000 ord.