Chris på eventyr i London

Dag 1. – “Velkommen til London”  (15.000 skridt)

Chris var kommet lidt sent i seng, dagen inden han skulle rejse, så han var lidt træt, men han stod tidlig op og gjorde sig klar til at tage metroen til lufthavnen..

Chris kom i god tid, men som alle ved, kan det nogen gange tage lang tid i lufthavnen med alt det man skal igennem.

Turen på flyet var ganske hyggelig, han så et afsnit af sin ynglings serie (Jane the virgin) og tiden fløj afsted, selvom flyet faktisk var 15 minutter forsinket, hehe..

Chris ankom til hotellet, i håb om at han lige kunne efterlade sin bagage også ellers hoppe ud og opleve storbyen, men sådan skulle det ikke være. “øf” tænkte Chris “jeg må bare få det bedste ud af det og hygge mig på en café til jeg kan tjekke ind”. Så Chris tog over på en cassa café, hvor han nød en skøn milkshake. Da han endelig kunne tjekke ind på sit hotel, var der ikke nogen der til at tage imod ham, men der var en gut, der viste ham op på et værelse, hvor han så kunne vente på at der ville komme en og tjekke ham ind og alle de praktiske ting.

Det værelse Chris blev henvist til, gav Chris myrekryb. Vinduerne var ved at rådne væk, der var i hvert fald 2 ud af de 3 senge der ikke var gjort rene, der var hår på den ene pude og beskidte, brugte håndklæder.. Chris tænkte ved sig selv “omfg – det her er ikke sandt – hvordan skal jeg overleve dette?!” Chris tog en dyb indånding og ringede til ejeren og bad ham om at gøre værelset rent (det var kl 16 lokal tid), “vi sender en over og gør rent, bare lad døren stå åben” sagde manden i den anden ende af røret. Det var helt okay med Chris så kunne han shoppe lidt akutte nødvendige ting, for at gøre op for de mangler der var på værelset.

Chris tog i Primart, hvor han købte, lagner, sengetøj, tæpper, duftlys og andre småting (toilet papir). På vejen tilbage til hotellet købte Chris en salat, fordi han opdagede at han var ret sulten.

Da han kom tilbage, var der ikke blevet gjort rent, og Chris havde været væk i en 4-5 timer. Så Chris blev irriterende og bad dem igen om at komme og gøre det rent “vi sender en over og gør rent”. Chris tænkte ved sig selv “der findes ikke chokolade nok i verden til at kurere denne ‘jeg har ondt af mig selv’ tilstand, så Chris besluttet igen at drage ud efter noget at drikke og noget han kunne få til morgenmad. Og en lille smule mere mad, da salaten kun lige havde lagt bunden.

Da Chris kom tilbage med sit indkøb, en lille plade chokolade, frugt og cola. Var der ikke sket noget ang rengøring. Chris var lige ved at græde, men så kom den første gut han mødte og spurgte om alt var okay. Og nej det var det bestemt ikke “det er sent, jeg har bedt om at få gjort rent flere gange nu, det er virkelig ikke en måde at drive virksomhed på” svaret Chris “ej hvis du lige venter 10 minutter, så skal jeg nok finde ud af noget” sagde gutten. Okay tænkte Chris, han besluttede at nu ville han blive på hotellet til han var sikker på at det var gjort rent. Da klokken blev 21, kom der nogen og gjorde rent. Men der havde Chris også ventede i ca 30 minutter inden der var sket noget, så Chris var udkørt og træt, men værelset var rent og pænt, “måske har jeg slet ikke behov for alle de ting jeg købte i Primart” tænkte Chris.

Chris lavede sin indkøbte mad, spiste lidt frugt og slappede af med poterne oppe i sengen og en god Stephen King bog. Chris sov ikke 100 procent godt, der var en masse underlige lyder og det var lidt varmt, men Chris fik sovet og han sov til kl 5.45 (hjemme i Danmark ville klokken have været lidt i 7, så det var faktisk helt ok). Chris fandt sin bog frem igen og begyndte at læse..

Dag 2.  – Ondt i poten (15.000 skridt)

Chris var faldet i søvn, efter at han have læst lidt. Men da han vågnede var han mere frisk og oplagt på en ny dag efter de strabadser han var blevet kastet ud i dagen før. “I dag kan kun blive en god dag” tænkte Chris.. Men dagen startede med en kæmpe kø for at komme i bad, men det gjorde nu ikke så meget, så kunne han bare gøre sig klar til at skulle hygge resten af dagen..

Chris tog til Primark for a bytte et par af det han havde købt dagen før og så købte han også lidt tøj han havde opdaget at han virkelig manglede, sokker. Det endte med at Chris fik købt 18 par /gad vide om jeg skulle købe et par mere/.

Chris tog videre ud i London’s storby liv – mod Camdem, hvor han et par år i forvejen havde købt nogle billeder, som han gerne ville have i en anden størrelse, dem fandt han og det var et højdepunkt på dagen.

Chris kom i tanke om at han slet ikke havde fået noget at spise og at faktisk var ret sulten, så han fandt et dejlig sushi sted (sushi salsa) hvor han spiste lidt lækkert sushi..

Efter en travl dag, tog Chris tilbage til hotellet for at slappe inden det igen skulle gå løs med shopping og aftensmad på en hyggelig burger bar. Men men men /Jeps der var endnu en gang problemer/ han havde fået det forkerte værelse og skulle være ude fredag, da der ville komme en anden familie der skulle bo på hans værelse. Men ejeren af hotellet ville kontakte ham idag eller i morgen. Og fortælle hvor han så skulle bo /nu havde Chris snart fået nok – det var jo ikke styr på en skid/. Chris ringede til hotels.com for at at få klage over det (han havde skrevet en mail dagen før), de var rigtig kede af det og gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe, de ringede sågar til ejeren af hotellet, for at få ham til at tage action, mens Chris snakkede med dem gik han frustreret rundt på værelset og pludselig opdagede han at der var blod på gulvet “hvor er det kommet fra?” Chris kiggede på sin pote og opdagede at han åbenbart havde jokket på et søm og havde fået sin pote flået op, så der var gået en luns kød af hans pote “omg hvor længe siden er sidst gang jeg fik en stivkrampe?!” sagde Chris højt ud i rummet.

Efter Chris havde fået sin blødning under kontrol, opdagede han at der var noget han havde glemt at bytte om formiddagen så det kunne han lige få gjort, der skete vel ikke noget med værelse flytningen i dag, når han nu ikke havde hørt noget, men han havde pakket og var klar til at flytte med samme hvis det skulle være.

Chris valgte at tage den kæmpe store Primark denne gang, han fik byttede sine ting og gik ellers på opdagelse i butikken og fandt en masse spændende ting som han skulle have med hjem.

Tæt på hotellet havde Chris opdaget en restaurant, som han gerne ville prøve. Men han var kommet lidt for sent af sted fra Primark, så deres køkken var lige lukket, /gad vide om han skulle flytte så langt væk, at det ville tage lang tid at komme tilbage / men Chris havde heldigvis dagen i forvejen købt nogle bananer, jordbær, hindbær, og andet forskellige ting han kunne spise, så han lavede en picnic i sengen og efter en god gang snacks aftensmad. Gik han i et langt bad, det trængte han til efter endnu svedig dag.

Dag 3. – Nyt dankort til mig  (16.000 skridt)

Chris havde haft en hård nat. Han havde været utrolig bange og vågnede igen tidligt omkring kl 7 dansk tid (dog en forbedring siden dagen før) men han havde en rigtig dårlig ked af det følelse i kroppen. “det skyldes nok alt sammen det her med at der ikke er styr på en skid” tænkte Chris for sig selv. Chris opdaget at han følte at alt det her bøvl var hans skyld.

Chris kiggede på sin telefon og opdagede at ejeren af hotellet havde kontaktet ham kl 2 om natten (London tid), for at fortælle at han ville få et nyt værelse “yay hvor skønt” Chris skynde sig at svar at han gerne lige ville se værelset først, men han fik aldrig noget svar /hvad er noget suspekt / Chris skynde sig at pakke så alt var klart, men han kunne ikke slippe tanken om hvor suspekt det hele var, så han kontaktet Hotels.com igen for at høre om de kunne gøre noget, de ville gerne at Chris lige så det nye værelse an og hvis det også var helt galt, skulle de nok flytte ham til et andet hotel.

Chris tog en dyb indånding efter sit opkald til Hotels.com, men opdagede at banken havde skrevet en sms om at de havde spæret hans kort, “okay” tænkte Chris det er nok fordi de kan se jeg bruger penge i London.

Så han ringede til banken for at få åbnet sit kort igen, men den søde bankdame fortalte ham at det var ikke fra London de kunne se at pengene var forsøgt hævet, det var Indonesien, nu blev Chris for alvor chokeret “wth, ej det kunne ikke passe”. Det hele brød bare samme for ham og han begyndte at græde, nu ville han bare hjem, selvom det først lige var nu at ferien skulle begynde for alvor.

/nu var der kun at vente og håbe på det bedste /

Chris satte sig på sengen, hvor han brød fuldstændig sammen og græd og græd, intet kunne få ham til at stoppe. Efter lidt tid, og tårerne var holdt op med at løbe i floder, besluttede Chris sig for at morgen ikke skulle ødelægge resten af dagen.

Chris havde før ferien startede fundet en lille glutenfri bager, som han gerne ville prøve, så han besluttede at gå over at få en lille kage. Han bestilte 3 kager, vafler med Nutella, en kanelsnegl og en red velvet kage – de smagte alle 3 godt, men der var alt for meget /med 3 kager siger det sig selv / Chris tog videre ud i byen for at shoppe i TK Max hvor han fandt lidt forskelligt. Videre til Primart for at købe noget basis tøj.

Så da Chris kom tilbage til hotellet, var det nye værelser gjort rigtigt fint, men internettet var slukkede “det er nok på grund af mig og alle mine klager” tænkte Chris.

Chris havde bestilt bord på en restaurant ‘dans le nore’ som er en restaurant hvor man spiser i total mørke. Det var super fedt synes Chris.. Forretten bestod af laks og andet lækkert, som Chris ikke helt kunne sætte en finger på. Hovedretten var 3 forskellige slags kød, noget hvid fisk, lama og oksekød med lækker tilbehør. Til dessert, fik han en lækker chokolade kage, med noget muligvis lavendel is, isen var ikke lige noget for Chris.

Da Chris kom tilbage til hotellet ringede (Jørn) og da Chris begyndt at fortælle om sin uheldig situation, brød han sammen igen og græd og græd. Det var super uhyggeligt og ubehageligt.

Dag 4. – Katte café og 500  (14.000 skridt)

Chris vågnede knap så tidligt i dag, som han havde gjort de andre dage. Han besluttede sig for at bruge morgen på at få et overblik over alle de forskellige ting han havde købt og hvor meget de vejer i forhold til hvor mange kg han måtte have med i flyet. Han fandt ud af at han havde flere kg tilbage end han havde regnet med /hvad jo var skønt /.

Chris havde booket en afternoon tea på en katte café, så efter at han havde tjekket kilo, gik han ud af døren mod caféen. På vejen der hen kom han forbi en helt masse små butikker med alle mulige ting, der var design butikker med smukt tøj, genbrugsbutikker. Han var lige forbi en tatovør for at få ordnet noget pricing halløj. Chris tulleret bare rundt for at få brugt tiden til at kunne komme til på caféen.

Chris kom 15 minutter for tidligt, men så blev han bare bedt om at vente og det gjorde ikke så meget, så kunne han kigge lidt på de forskellige ting de solgte. Chris blev vist ind til sit bord, hvor han fik serveret sin glutenfri treat. Mens han spiste kiggede han rundt på alle de forskellige katte, som bare sov /de var som smeltet i varmen / i sommer varmen. Chris var også selv ved at smelte, så det var skønt at det var med alibitum kolde drikke.

Chris havde planlagt at skulle mødes med en ven som han aldrig havde mødes med før, så det var han rigtig spændt på, men han var simpelthen så træt pga varmen, at han lige skulle tilbage og have en lille lur inden.

Chris havde inden afrejse aftalt at mødes med en ven som han mødte via wow for 10 år siden. Han hentede hende på banegården og gik ned på en hyggelig lille burger bar, hvor de snakkede om løst og fast. Da de var færdig med at spise, fulgte Chris hende tilbage til toget..

Da Chris kom tilbage til hotellet var han træt. Lamse spurgte Chris om de ikke skulle tage et spil 500 med de kort Chris havde købt på katte caféen.  Så de spillede 2 runder og lage sig til at sove.

Dag 5. – Comic Con

Chris havde for første gang sat et vækkeur på hele ferien, fordi han skulle tidligt op og til comic con. Han skulle mødes med sin wow ven, så det skulle nok blive sjovt.

Der var masser af kigge på /men ved gud der var mange mennesker – over det hele /. Og mange man kunne få taget billeder og få autograffer af. Wow veninden ville gerne have taget et par billeder eller 4 men nogle forskellige skuespiller. Chris havde fundet ud af at hende han cosplayede var der, så han besluttede at hende skulle han have taget et billede sammen med, det ville være super episk.

Men som dagen skred frem, blev Chris meget træt i hovedet, nu ville det være skønt at kunne tage mod hotellet. Men der var lige et par billeder der skulle tages.

Chris tog tilbage til hotellet og faldt stort set i søvn med det samme.

Dag 6. – Torben og Martin indtager London (20.000+ skridt)

Chris vågnet tidligt og havde ondt i halsen og havde snot over det hele. Efter lidt tid tillod han sig selv at tage en lille lur.

Som morgen skred frem og Chris skulle til at børste tænder opdagede han at vandet var blevet slukket, mens han stod der med tandpasta over det hele /men der stod jo heller ikke at man kunne forvente at der er vand på “hotellet” /

Chris havde en dag som ikke rigtig var planlagt, han skulle dog mødes med et par venner fra Jylland. De to alle sammen ud og shoppe. Chris fik købt det sidste i Primark. Købte hals pastiller så han kunne klare sig til turen fra København til Jylland. De tog videre til Disney butikken, hvor Chris faldt over en kop og et penalhus/toilet taske..

Om aftenen mødtes alle sammen (Linda, Melissa, Torben og Martin) for at spise aftensmad sammen, de fandt en lille glutenfri restaurant /hvor tjeneren var dansk/ der tog de hen. De fandt ud af at det hele stort set alt sammen var vegan også, så drengen fik ikke så meget at spise.

Efter maden fulgte de Melissa over til toget. De 4 andre besluttet de sig for at tage på en pub for at få en øl. Chris blev sat på opgaven med at finde et sted, det første zoo bar var et high-end sted, som ikke lige var nogen af dem (det var valgt ud fra navnet) det andet sted han fandt var en bøsse bar, (the Duke of wellington) der købte de dog et par øl og satte sig udenfor.

Dag 7. – Harry Potter (13000 skridt)

Aftenen inden havde Chris aftale med de andre at de skulle mødes ved hans hotel 11.30, så de sammen kunne tage til enigma Quist escape room (Harry Potter tema). Som der så ofte er, var der misforståelser og de mødes bare på Kings cross station, hvor de så kunne følges fra.

Inden deres bookede tid, fik de lige en lille salat, på eat som ikke rigtig har skyggen af glutenfri, det var lidt øf..

Efter maden forsatte de over til enigma for at spille Harry Potter, de blev anvist nogle kapper og fik til opgave at løse 6 gåder som ville give dem 6 bolde.. Der var logiske, kommunikation og samarbejde opgaver.. Der skulle laves potions (trylledrik), tydes runer, kastes trylleformular (spells) og forsvar mod mørkets magter.. Det var utroligt sjovt og der blev tænkt meget ud af boksen (hvordan skaber man lys, samler en masse stearinlys).

Efter escape room, skulle Melissa med toget tilbage til Manchester og de 4 andre tog videre mod Camden. Chris var noget træt og tog tidligt hjem for at få en lur, men inden fandt han en lille bod, hvor han kunne få en kop kagedej med frugt /det lyder ikke nær så lækkert som der er/ hvor at man kunne hjælpe med at få plantende nogle træ, her besluttet Chris sig for at han også kunne komme af med nogle af alle hans små penge, så de gik også til træerne. Pigen i boden blev rigtig glad og bad Chris sprede en masse kærlighed..

Chris tog tilbage til hotellet,/ hvor der igen var kommet vand (yay)/ han faldt hurtigt i søvn. Og når han vågnede skulle han mødes med de andre til aftensmad.

De spiste på et sted der hed Stack & Co, lækkert sted. Når man bestilte en bøf, fik man den “rå” på en varm sten, hvor man så kunne tilberede den lige som man ville have den.

Chris bestilte ribs, de var super gode, men der var alt for meget mad.

Lige ved siden af restauranten låg der en kæmpe Tesco, hvor Chris gik på jagt efter snacks til flyet. Men nøj han fandt også andre ting – pif, paf, puf i glutenfri – /Heaven on earth / Han købte også kakao til sin ømme hals (3 stk, måske lidt for meget).

Chris tog metroen hjem til hotellet og på vejen var der en mand der ville give 2 pund (20 kr ca) for hans pif, paf, puf – men Chris ville på ingen måde sælge sin ny fundet skat.

Hjemme på hotellet gik Chris igang med at pakke det sidste så alt var 98 procent klart til når han skulle med flyet dagen efter.

Dag 8. – Så går turen hjem igen (10.000 skridt)

Chris vågnet fordi det var alt for varmt, han kunne slet ikke sove, så han lå og ventede sig i lang tid før han faldt i søvn igen. Da Chris endelig skulle op, tog han chancen og håbet at der var vand så han kunne komme i bad inden han skulle med flyet.

Chris tog underground ind til drengenes hotel, så han kunne efterlade sine tasker der, men han ventede på at han kunne tage mod lufthavnen.
Det var lidt hårdt med underground, fordi det ikke er alle steder der er en elevator, så der blev slæpt kuffert op og ned af trapper.

Da Chris endelig ankom hos drengene, smed han sine tasker og så tog de ellers ud for at finde noget at lave. De overvejede at tage i biografen, men det kostede ret meget (14 £ =140 kr ca). Så i stedet tog de ud og spise på en lille pub der serverede morgenmad.

Efter morgenmaden tog de tilbage til hotellet, hvor de spillede noget 500, Chris havde lige lært det. Han synes til tider at det kunne være lidt svært, men han var ved at få styr på det.

Det gik forholdsvis hurtigt i lufthavnen, så det var bare skønt. Men da Chris ville til at tjekke hans fly afgang, begyndte han at få en lille smule stress, flyet før hans til København (og samme selskab) var forsinket fra 15 noget til 18 noget og flyet efter hans (også til København med samme flyselskab) var forsinket fra 20 et eller andet til 21.40 “åhh nej, bare der ikke sker noget med mit fly,” /det kunne han ikke helt overskue / men heldig som Chris er (sarkasme kan forekomme) var der ikke nogle problemer med hans fly og afgik til tiden.

 

Leave a Reply