Jobsøgende

Den 28 Juni blev jeg færdig med min uddannelse Multimedie designer  –  Og når man er færdig (og har meldt sig ind i en A-kasse) er man så heldig at man kan få dagpenge. Også heldig er jeg 🙂

Så nu står hverdagen på ansøgnings skrivning. Jeg vil gerne indrømme at jeg ikke er en ørn til at skrive en ansøgning, men det tror jeg faktisk er meget normalt, jeg kan da se at jeg forbedre mig (måske ikke fra ansøgning til ansøgning), men det skrider ligeså stille frem. Jeg fik den tanke at jeg ville lave et sidehoved og -fod som viste hvem jeg er.

   

Men jeg har sidenhen fundet ud af at et standart sidehoved og -fod er nok ikke den bedste ide, da en kat nok ikke passer til alle virksomheder selvom det siger meget om mig 😉

Jeg er startet på et kursus ‘Den gode ansøgning’ via jobcenteret, hvor man får hjælp til hvordan man skal skrive en ansøgning der fanger. vi har end til videre haft om “do & don’t”, og det har faktisk været ret lærerridt, har da virkelige lavet en del don’ts (ups).  Vi har fået til opgave at lave en ansøgning og i den forbindelse tænkte jeg at jeg ville lave et sidehoved og -fod der passede til den virksomhed jeg havde valgt at søge hos.

   

Gennem jobcenteret kan jeg komme i praktik, så nu søger jeg også praktikpladser rundt omkring for at få en fod indenfor, da det er en god måde at komme i betrækning ang et job sender hen. Og det er jo en god taktik. Vi har også snakket om det måske var en mulighed at læse videre for at forbedre mine chancer for at få et job med tiden. Overvejeder lidt om jeg skulle læse ned af og tage en grafiker på teknisk skole, da jeg opdagede at ufattelig mange virksomheder søger dem.

Men jeg vil gerne være ærlig, det er faktisk ret svært at finde job som multimedie designer. Der er stort set ikke noget. Ud af alle de ansøgninger jeg har skrevet efterhånden, har der kun været 1 hvor ordet multimedie designer har været nævnet og det var faktisk ikke det de helt præcist søgte, jeg mener det var en grafiker (dem er der faktisk stor efterspørgeles på).

Men i bund og grund ser hverdagen lidt ensformig ud, jeg :

 • Spiser morgenmad
 • Skriver ansøgninger
 • Tjekker jobnet, Jobindex, Indeed for nye jobopslag
 • Opdatere min jobnet konto.
 • Opdatere min hjemmeside (hvor du nu har bevæget dig ind)
 • Tager kurser for at forbeder mig og mine chancer
 • Og andre job relateret ting.
 • Arbejder lidt på det grafiske, for at holde mig igang
 • Spiser aftensmad
 • Holder fri, slapper af med fødderne oppe.
 • Sover

Også starter dagen ellers forfra igen.

Men det skal nu ikke lyde som en klage sang, der er også fordele ved at “gå hjemme”. Man bestemmer lidt sig egen arbejdstid (det er dog bedst at starte tidligt), kan endelig benytte sig af vores fedt hjemmekontor (manden er software udviklere, så et god arbejdsmiljø og arbejdsstation er vigtigt), hvor jeg har mit eget kreative hjørne, så jeg rigtig kan udfolde mig, med alle mine forskellige projekter.

Et lille kig på mit opdateret CV

Leave a Reply