Min Besættelse af Simon’s cat

Jeg er som overskriften lyder lidt små besat af Simon’s cat – I know…

Jeg faldt over denne skønne tegneserie på Facebook, hvor jeg i en katte gruppe støtte på en lille film om en mand og hans kat.  Tegnestilen fanget mig, da jeg har en svaghed for en afslappede tegneserie stil, uden for mange detaljer, men stadig så detaljeret at man som beskuer ikke mangler noget.

Jeg begyndte at følge Simon’s cat på de forskellige sociale medier, hvor der dagligt kommer nye opslag, så nu får jeg et dagligt katte fix (hehe).

Grunden til at jeg faldt for denne tegneserie, tror jeg blandt andet er fordi jeg selv har haft en hvid kat med en stor personlighed, som gøre det sjovt at være katte ejer. Der er nogen der siger at kæledyr ikke som sådan har en personlighed og følelser, men den holdning deler jeg ikke, jeg har oplevet hvor forskellige katte kan være.

Af alle de katte jeg har haft har de alle haft deres helt egen personlighed.

Charlie : En utrolig legesyg kat, der elskede Rachel og ville gøre alt for hende. Når hun maivede kom han løbende, han vaskede hende og delte sin mad med hende på den måde at han lod det gode blive tilbage til hende.

Rachel : En lille diva. Hun gengælde ikke Charlies kærlighed, udover at lade ham vaske hende. Hun har aldrig vasket ham, hvad ellers er normalt for katte der bor sammen. Af kvinder (mennesker) kunne hun kun lide mig, og viste kun mig tillid, hvor derimod var hun meget mande (mennesker) glad.

Far Løve Mis : En i overkanten tillidsfuld kat, der er for nærgående (har også kostet dyrelæge besøg, da ikke alle mennesker er lige glade for katte). Han er en rigtig pleaser, og elsker at hygge og nusse. Han er meget social og vil være med til alt, uanset hvad det er man laver.

Misse : Endnu en diva. Hun kunne KUN lide mig, der var ikke nogen der kunne bruges.  Hun kunne til tider godt bærer den ad, men aldrig overfor mig, jeg blev altid tilgivet og aldrig kræset. Hun kunne ikke have at Far Løve Mis nussede med mig, hun kunne ligefrem sende onde øjne, hvis hun ikke kunne ligge på mig skød pga at han lå der.

Emma : Sidste katte skud på stammen, hende havde jeg ikke så længe, så hende personlighed har jeg ikke den samme føling med. Men hun var en lille bestemt dame, hun ville kun hvad hun ville. Hun ville ikke ligge oppe hos en, men ved siden af og gerne meget tæt på. Hvis hun kunne vælge mellem mig og Jørn, faldt det altid ud til min fordel. Havde hun været alene i længere tid, ville hun være utrolig opmærksomheds søgende, som til tider godt kunne tage overhånd, at man hele tiden skulle røre ved hende.

 

Ja okay, det var et sidespring af den helt anden verden. Men nu har du da mødt mine katte 😉  – Tilbage til Simon’s cat..

 

Der blevet lavet et spil til telefonen og ja det spiller jeg også, men det tog faktisk noget tid inden jeg valgte at downloade det, da jeg faktisk ikke spiller på mine telefon. Jeg har et par spil, Treespin, Pokémon og nu Simon’s cat. Pokémon fik jeg fordi at alle havde det og er vokset op med dem.  Treespin fik jeg fordi min veninde Linda spiller det og det er ganske godt tidsfordriv, og det behøver ikke data/wifi for at virke, så ret praktisk på en flytur.  Begge spil har jeg ikke spillet længe, og det er der lidt forskellige grunde til, men i bund og grund er det fordi det tager strøm og plads på telefonen.

Men nu har jeg jo opdaget Simon’s cat spillet og er da helt solgt, kan bruge jeg ved ikke hvor mange timer på det, og en tidsrøver det er det 🙂 dog er der den fordel at det ikke er så nemt at bruge rigtige penge i spillet (men skal ikke undere mig at det kommer med tiden), da deres priser er ret høje, fx det koster 17 kr at få lidt over 100 kattemønter, og det er jeg for meget JYDE til at ville betale, men har dog betalt 9 kr for at slippe for reklamer 😉

Nogen gange tager spillet overhånd og jeg ender med at komme forsent i seng, ud af døren eller igang med andre vigtige gøremål og det er måske her jeg skulle bruge mine kattemønter på et nyt liv (haha – en spil relateret joke).

 

Okay en lille side note – har også klistret et par Simon’s cat klistermærker på bilen, kunne bare ikke lade vær selvom Jørn sagde nej 😀

 

 

Leave a Reply