Den kreative hjerne

Som mange kreative mennesker, ser jeg ikke mig selv som særlig kreativ.. Jeg tegner, maler, syr, strikker. Ja kaster mig ud i en masse DIY aktvieter, nyder at lave noget med mine hænder, men er virkelig selv kritisk, eller jeg kan godt lide det jeg laver og syndes også det er flot, men hvis jeg sammenligner mig med andre, er det jeg laver det rene lort.

Et par eks på hvad  jeg har lavet :

 

 

 

Det er ikke altid at Jørn (min kære mand) deler min glæde ved nogle af de projekter jeg synes jeg lykkes med, han er ikke så glad for de billeder jeg laver, men tror faktisk de bunder ud i af vi har en meget forskellige smag indenfor kunst og billeder. Han har ikke så meget imod andre kreative ting jeg har lavet, såsom et klistermærke til den årlige skitur han er på med drengene (vi fik det lavede i et hav af eksemplar, dog var det bestilt i en forkert kvalitet, så kunne ikke sidde fast på hjelme og andet udstyr 🙁

Leave a Reply